Spela Psycho Slot hos Guts

Psycho slot är en spel som har sitt ursprung ifrån NextGen. Nextgen är ett av dem ledande företagen gällande spel online. I detta spel har dem ett samarbete med Universal. Psycho kanske du känner igen från filmen Psycho som kom på 1960-talet. Och det är precis där ifrån man har hittat insperation till att göra detta storslagna spel.
Spelet påminner väldigt mycket om filmen och det kommer du märka så fort du har börjat spelat.

psycho online slot bonus wilds

Bonus

I detta bonusspel så får du ta del av wildsymboler. Dem kommer fram när du ser en kniv på din datorskärm som näst intill skär fram dem. Detta göra dig en stor möjlighet till att vinna mycket pengar. Freespins är också något du kan ta del av i detta storslagna spel. Freespins fungerar på det sättet att du på begränsat många spins spelar gratis. Då får du chansen att kamma hem lite stålar utan att använda dina egna pengar. Det är 5 hjul i detta spel och hela 25 stycken olika vinstlinjer vilket kan överraska dig väldigt positivt med tanke på att du kanske inte hinner kolla själv om du vinner. Och så blir du positivt överraskad när du ser dem symbolerna du inte hunnit se än ge dig några kronor beroende på vilka symboler det är och insatts. När vi provade detta spel för första gången så fick vi 10 stycken freespins nästan direkt. Då spelade vi inte för riktiga pengar utan bara på testversionen, när vi gjorde detta fick vi en big win som var mycket trevligt! Fast än att vi inte spelade för riktiga pengar så är sannolikheten att du vinner på provspel lika stor som om det vore för riktigt pengar.
Det vill säga om du provspelar och satsar 5 kronor per tryck och vinner 50. Lika stor skulle sannolikheten att du vann 50 kr vara om du spelade för riktiga pengar.

Design

När du kommer in på detta spel för allra första gången så tar det dig tillbaka till 1960-talet då filme Psycho kom och du får en nostalgi känsla från första gången då du såg Psycho. Har du sett filmen så kommer du känna igen många karaktärer och platser från filmen. Om du inte har sett filmen så rekommenderar vi dig att se den då det är en riktigt bra klassiker man gärna har med på sitt CV.

Mobil

Psycho kan du spela från din mobil, dator och surfplatta. Det drivs på webbläsaren och så länge du har internetanslutning och tillgång till dina inloggninguppgifter så kan du ta del av detta spel. Det bästa med spel som drivs på webbläsaren är att du kan använda någon annans dator eller mobil om du inte har tillgång till dina egna elektroniska prylar. Vilket gör det möjligt för dig att spela på många fler platser. Du behöver inte heller ladda ner någon app som tar onödig plats.